Palvelusivuston salasanan nollaus

Tällä sivulla saat nollattua SJL:n palvelusivuston unohtuneen salasanan. Leijonat-mobiilisovelluksessa käytettävä salasana vaihtuu myös, jos palvelusivuston salasanaa vaihdetaan.

Unohtuneen salasanan nollaukseen tarvitaan palvelusivuston käyttäjätunnus.

Henkilökäyttäjä

Henkilöiltä tarvitaan lisäksi SJL:n järjestelmään talletettu sähköpostiosoite. Jos osoite löytyy, lähetetään uusi salasana ja vanhan salasanan nollausohjeet tähän sähköpostiin.

Henkilöiden käyttäjätunnus koostuu P-kirjaimesta sekä Henkilön ID:stä.

Esimerkki 1: jos henkilön ID on 12345, käyttäjätunnus on P12345.

Joukkuekäyttäjä

Joukkueilta tarvitaan lisäksi joukkueenjohtajaksi tai vastuuvalmentajaksi nimetyn henkilön sähköpostiosoite. Jos osoite löytyy talletettuna SJL:n järjestelmään, lähetetään uusi salasana ja vanhan salasanan nollausohjeet tähän sähköpostiin.

Joukkueiden käyttäjätunnus koostuu T-kirjaimesta sekä joukkueen ID:stä.

Esimerkki 2: jos joukkueen ID on 98765, käyttäjätunnus on T98765.

Seurakäyttäjä

Seuroilta tarvitaan lisäksi toiminnanjohtajaksi, valmennus- tai junioripäälliköksi nimetyn henkilön sähköpostiosoite. Jos osoite löytyy talletettuna SJL:n järjestelmään, lähetetään uusi salasana ja vanhan salasanan nollausohjeet tähän sähköpostiin.

Seurojen käyttäjätunnus koostuu A-kirjaimesta ja seuran ID:stä.

Esimerkki 3: jos seuran ID on 54321, käyttäjätunnus on A54321.

Joukkueiden ja seurojen ID:t/käyttäjätunnukset ovat joukkueiden ja seurojen yhteyshenkilöillä. Jos et tiedä oman joukkueesi tai seurasi ID:tä/käyttäjätunnusta, ole yhteydessä heihin.