Henkilökäyttäjän unohtunut salasana

Henkilökäyttäjät voivat vaihtaa palvelusivuston unohtuneen salasanan syöttämällä henkilötunnuksen sekä sähköpostitiedot alla oleviin kenttiin ja painamalla Vaihda -painiketta.

Uuden salasanan sisältävä viesti lähetetään siihen sähköpostiosoitteeseen, joka käyttäjälle on tallennettu SJL:n järjestelmään. Uutta salasanaa pyydettäessä on kyseinen sähköpostiosoite myös syötettävä. Jos kyseinen sähköpostiosoite on vanhentunut eikä käyttäjällä ole enää pääsyä tähän osoitteeseen, käyttäjä voi pyytää salasanaa nykyiseen sähköpostiosoitteeseen. Vanha SJL:n järjestelmässä oleva sähköpostiosoite on myös tässä tapauksessa syötettävä. Tällöin uusi salasana lähetetään vain nykyiseen osoitteeseen.

Uusi salasana astuu voimaan vasta, kun käyttäjä on toiminut uuden salasanan sisältävän viestin ohjeiden mukaan.

Joukkue- tai seurakäyttäjän unohtunut salasana

Unohtuneen salasanan nollaukseen tarvitaan palvelusivuston käyttäjätunnus.

Joukkueilta tarvitaan lisäksi joukkueenjohtajaksi tai vastuuvalmentajaksi nimetyn henkilön sähköpostiosoite. Jos osoite löytyy talletettuna SJL:n järjestelmään, lähetetään uusi salasana ja vanhan salasanan nollausohjeet tähän sähköpostiin.

Joukkueiden käyttäjätunnus koostuu T-kirjaimesta sekä joukkueen ID:stä.

Esimerkki 1: jos joukkueen ID on 98765, käyttäjätunnus on T98765.

Seuroilta tarvitaan lisäksi toiminnanjohtajaksi, valmennus- tai junioripäälliköksi nimetyn henkilön sähköpostiosoite. Jos osoite löytyy talletettuna SJL:n järjestelmään, lähetetään uusi salasana ja vanhan salasanan nollausohjeet tähän sähköpostiin.

Seurojen käyttäjätunnus koostuu A-kirjaimesta ja seuran ID:stä.

Esimerkki 2: jos seuran ID on 54321, käyttäjätunnus on A54321.

Uusi salasana astuu voimaan vasta, kun käyttäjä on toiminut uuden salasanan sisältävän viestin ohjeiden mukaan.